Huidvoedende, talk-free make up. Met uv bescherming en voordelen van antioxidanten.

GloMinerals


De kwaliteit en zuiverheid zorgen voor een gezonde en mooie huid. GloMinerals bezit van nature een breedspectrum UV bescherming en is bovendien verrijkt met een anti-oxidantenmix; Vitamine A, C, E en groene thee. Dit om de huid te beschermen tegen vrije radicalen. De ideale Make -up!

Make-up voor professionals


Glominerals heeft altijd de integriteit van het verleden en de belofte van de toekomst gehandhaafd, met alleen pure, farmaceutische kwaliteit mineralen en anti - oxidanten brengen we de evolutie van schoonheid volledige cirkel.

GloMinerals richt zich op de bescherming boven al het andere, en beauty with a higher purpose.

 


"De huid kan ademen, gaat de poriën niet verstoppen"

"Men moet minder make-up gebruiken om een goede dekking te bekomen"

Duurzame Display's

Displays zijn het presentatiemiddel bij uitstek om make-up ten volle tot haar recht te laten komen. Wij bij Gloskincare geloven er dan ook steevast in dat een goede voorkomen essentieel is.

Maar kwaliteit vinden we zeker en vast even belangrijk. De duurzame display’s van Glominerals zijn gemaakt van verstevigde polycarbonaat en gaan zeer lang mee.

Esthetisch

Men zegt dat de eerste indruk het belangrijkste is, de reden hiervoor is dat je het nooit meer opnieuw kan doen. Bij onderzoek is er gebleken dat mensen hun meningen vormen op basis van de eerste 30seconden bij contact met een persoon, product of dergelijke.

Met die wetenschap in het achterhoofd vonden wij het belangrijk om niet alleen kwaliteitsvolle make-up aan te bieden, maar ook bijpassende displays. De display’s die wij aanbieden laten de glo producten tot hun uiterste recht komen en door het strakke minimalistische design past het zowat in elke interieur. Een echte streling voor het oog en een indruk die je wil achterlaten.
Blush & Bronze Oval Display

Eye Shadow and Eye Shadow Trios Display

Liquid Lips Oval Display

Loose Base, Dust 24k, Camouflage & Concealer Oval Display

Lipstick Oval Display
Pressed Base Oval Display
Mini Display
Luxe Liquid Foundation Display
Sheer Tint
Matte Lipstick Display
Brow Display